Köpvillkor

Vällkommen att handla hos Gerbera. Denna webb-shop är endast för butiker och företag och man kan inte göra betalningar här. Alla priser är i skr, PER FÖRPACKNING, och exkl. moms och frakt, VAT eller IVA.

Order inom Sverige
Nya återförsäljare blir registerade i web-shopen efter första ordern är levererad. Är det problem med inloggningen så hör av er till oss för hjälp! Vi bekräftar alltid beställningen med en orderbekräftelse som vi skickar via mail. Beställda artiklar levereras på pall och vi fakturerar samma dag som leveransen gått iväg. Gäller förskottsbetalning aviserar vi det via orderbekräftelsen. 

Leveransförpackning.

Minsta leveranskvantitet är samma som förpackningsstorlek.

Sortimentinformation.

Vi reserverar oss för ev. tryckfel. Mått, färg och utseende kan variera på produkterna då dessa är handgjorda.

Transportskador

Dessa skall anmälas direkt till DHL, tel: 0771 - 345 345 senast 7 dagar efter mottagandet. Vid synlig skada skall anmärkning göras direkt på fraktsedeln vid mottagandet.

Reklamationer

Reklamationer på godset(gäller ej transportskador) skall anmälas till Gerbera senast sju dagar efter mottagen leverans. Gods får endast returneras efter skriftligt godkännande från Gerbera och endast i sin originalförpackning och utan pris- eller annan märkning. Om Gerbera levererat fel artikel anmäl detta snarast för att få en kreditering eller ny artikel.